Helyi sport

2018.05.13. 22:03

NB III foci - Gyirmóti vereség, csornai pontszerzés

Jó sorozatban a Csorna.

kisalfold.hu

Csornai SE-Puskás Akadémia II  1-1 (1-1)

Csorna, 250 néző. V.: Dolnegó.


Csorna:  Dénes – Kelemen, Hajba, Nagy Sz., Litresics, Kerékgyártó, Czanik, Csikós, Füredi (Pataki, 88.), Németh B. (Kovács B., 77.), Simon A. (Serfőző, 56.). Edző: Takács Gábor.


Puskás Akadémia II: Tóth B. – Vega, Daróczi, Latifi, Prosser (Erdei, 70.), Klinar, Keszi, Deutsch, Vanczák (Komódi, 76.), Tímári (Oroszi, 77.), Tóth K. Edző: Lazic Bojan


Gsz.: Czanik (23.), ill. Vega (14.).

Izgalmas mérkőzésen, viszonylag gyorsan vezetést szerzett a felcsúti együttes, de Czanik szabadrúgása révén még szünet előtt egyenlített a Csorna. A második félidőben már nem született újabb találat, így egy ponttal kellett megelégedniük a feleknek. A Csorna – Takács Gábor érkezése óta – már hat találkozón veretlen maradt.


Takács Gábor: – Gratulálok a csapatomnak, értékes pontot szereztünk a jó erőkből álló Puskás Akadémia II ellen. Ezt az értékes pontot a hétvégén házasodó Nagy Szabolcsnak ajánljuk, akinek egyben gratulálunk és sok boldogságot kívánunk.


Lazic Bojan: – Nagyon jól játszottunk, végig uraltuk a mérkőzést, nem volt szerencsénk. Megérdemeltük volna a győzelmet, de a fiúk mindent megtettek, így elégedett lehetek velük.


BKV Előre-Gyirmót FC Győr II  3-0 (2-0)

Budapest, néző. V.: Kátai.


BKV: Horváth G. – Csikortás, Girán, Szedlacsek (Kálmán, 73.), Balogh B., Ferkó, Bata, Csepregi, Huller (Szabó L., 79.), Sánta (Ihos, 50.), Miklósvári. Edző: Batári Csaba.


Gyirmót II: Rengel – Bedi, Tiba, Széles, Papp R., Tóth L., Csongrádi (Vörösbaranyi, 46.), Kőris (Dávid L., 79.), Gelencsér (Tóvizi, 60.), Stieber, Burányi. Edző: Nagy László.


Gsz.: Széles (22., öngól), Bata (39.), Csepregi (57.).

Bár a vendégek birtokolták többet a labdát, helyzeteket alakítottak ki, semmi nem jött be a sereghajtó Gyirmótnak.


Nagy László: – A szerencse a hazai csapat mellett állt, amely így azt lehet mondani, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában