Helyi sport

2016.05.13. 11:50

Bizonyítanának a hullámvölgy után

A mezőny második felében tanyázó Swietelsky-Soproni VSE a bajnoki címre törő Gyirmót FC Győrt megyei rangadón fogadja szombaton a Merkantil Bank NB II-ben. A két csapat egy-egy játékosa nyilatkozik az esélyekről.

kisalfold.hu

Zamostny Balázs, az SVSE csatára szerint képességei alapján a csapatának előkelőbb helyet kellene elfoglalnia a bajnoki tabellán. Úgy véli: sokszor apróságokon múlt, hogy pontot vagy pontokat veszítettek a tavaszi mérkőzéseken.


Jól kezdték az idényt, de aztán visszaestek és ő is adós maradt a gólokkal.


Az utolsó fordulókban, így a Gyirmót ellen is  kemény meccsek várnak a Vasútra.


„Nem könnyű a sorsolásunk, de maximálisan oda kell tenni magunkat a zárómérkőzéseken. Nagyon szeretnénk bizonyítani a szimpatizánsainknak azt, hogy több van bennünk, mint amit a tavaszi fordulókban eddig mutattunk. Jót tenne az önbizalmunknak egy győzelem, ehhez az is szükséges, hogy javítsuk a helyzetkihasználásunkat. Nem lesz könnyű dolgunk, de becsülettel készülünk és abban bízunk, hogy a következő meccseken kijön a lépés a csapatnak" – mondta Zamostny Balázs.


Érdekes megyei rangadót vár a gyirmótiak rutinos védekező középpályása, Horváth Adrián, aki korábban dolgozott együtt a soproni szakmai igazgatóval, Supka Attilával.


„Az elmúlt két fordulóban nem olyan eredményt értünk el, amilyet szerettünk volna. Úgy fest, kissé megtört a tavasszal minket jellemző nagy lendület, ám ettől függetlenül ugyanaz a csapat maradtunk. Jó jel, hogy mi, játékosok nem egymásban, hanem magunkban kerestük a hibát. Sopronban nem szeretnénk ezeket  elkövetni. Érdekes meccset várok, amelyen szerintem nekünk  fontosabb a győzelem, s remélem be is gyűjtjük a három pontot."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában