Helyi sport

2015.04.17. 10:34

Tippmester 2015 - Rutinos játékos a heti nyertes

Öt hete tart a Kisalföld és a Gyirmót FC Győr közös játéka, a Tippmester, amelyben hetente 13+1 eseményre lehet tippelni.

kisalfold.hu

A fődíj az Alcufer jóvoltából egy kétszemélyes külföldi utazás, de a játék második és harmadik helyezettje is értékes nyereményre számíthat.
A fődíj mellett minden héten a legjobban tippelők közül is kisorsolunk egy nyertest.

Ezúttal 11 volt a legnagyobb elért találat. Ennyit egyetlen játékosunk, Varga Dávid ért el, így nem kellett sorsolnunk. Tízese lett Ihász Barnabásnak és Vilics Alexandrának.

Varga Dávid

Varga Dávid

Heti nyertesünk fiatal kora ellenére rutinos játékosnak számít, sokan emlékezhetnek rá, hiszen kétszer is „elvitte" már a játék fődíját. Most is elképesztő sorozatot produkál, háromszor volt 11-ese, egyszer 10, egyszer 8 találatot ért el eddig. Nem véletlen, hogy vezeti az összetett listát. Mivel azonban még „félidejénél" sem tart játékunk, a többiek se csüggedjenek, van esély még megelőzni őt.

„Igazából már hétfőn megnézzük a családdal, melyek lehetnek az úgymond fix mérkőzések. Szerdánként és csütörtökönként ülünk le és töltjük ki aztán a szelvényeket, képben kell lenni a csapatokat illetően" – árulta el titkát a játékos.

Az 5. hét helyes tippsora: 2, 2, X, 1, X, 1, 1, X, 2, 1, X, 2, 2 + 1.

Az összetett lista élmezőnye: 1. Varga Dávid 51 pont, 2. Vadász Gyula 46, 3. Csiderné Halász Zita, Varga Árpádné 45–45, 4. Fábián Gábor 44, 5. Pintér Evelin, Rumi Levente 43–43.

A teljes listát ide kattintva nézheti meg >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában