Helyi sport

2014.04.17. 14:53

SKC: megint sörgyári csapat lesz

Néhány év kihagyás után újra támogatja a soproni férfi kosárlabdacsapatot a sörgyár.

kisalfold.hu


Amint arról [namelink name="Pojbics Szabolcs,"] az SKC ügyvezetője lapunkat tájékoztatta, megállapodott egymással a Sopron KC és a Heineken Hungária Zrt.

A soproni férfiegyüttest öt év után ismét támogatja a sörgyár, amely névadó szponzorként segíti a vezetőséget a háttér megteremtésében.
A megállapodás a következő évadra szól, a csapat a Sopronit reklámozza majd. Hogy milyen néven, azt majd a Heineken Hungária Zrt. marketingosztályán döntik el.

Pojbics szerint a szellemes, s jól bevált sÖrdögök név használatát fel lehetne újítani, ő maga játszott még az ezen a néven szereplő soproni csapatban.

A támogatás létrejöttének hátterével kapcsolatban annyit mondott még az ügyvezető, hogy az elmúlt években is folyamatos volt a kapcsolattartás a klub vezetősége és a sörgyár között, ám a megállapodás újbóli létrejöttéhez az önkormányzat jelentős mértékű közbenjárása is kellett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában