A szeretet összetart

2023.06.15. 20:42

9. kiállítása nyílt meg a mosonmagyaróvári Kreatív Alkotók Körének

A 2014-ben alakult Kreatív Alkotók Köre A szeretet összetart című tárlatával mutatkozik be a Fehér Ló Közösségi Házban. A kiállítás július nyolcig látható.

Mészely Réka

Fotó: Kerekes István

Keresztény Gyula nyugdíjba vonult intézményvezető köszöntötte a megnyitó résztvevőit, a kiállított alkotásokat az alkotókör vezetője, L. Burda Zsuzsanna képzőművész mutatta be. Közreműködött Szabó Lili, az En l’ air tánccsoport tagja.

A kör tagjai kéthetenként találkoznak: rajzolnak, festenek, tervezgetnek és beszélgetnek.

Örömmel ajándékoznak a szakkörön készült képeikből oda, ahol szívesen fogadják a munkáikat. Iskolában, óvodában, templomokban, de középületekben is megtalálhatók az alkotásaik.

A kör tagjai: Bardócz Judit, Bugár Róbertné, Csölleyné Ellenrieder Erzsébet, Janik Mónika, Komáromi Péterné , Lanczné D. Gabriella, L. Burda Zsuzsanna, Magyar Lászlóné Jutka, Marics Katalin, Máthé Mária, Márton Gézáné, Németh Annamária, Orosz Ildikó, Sántha Tamásné és Völcsei Márta.

A portrékből, csendéletekből, tájképekből álló kiállítás július 8-ig tekinthető meg. Legközelebb majd szeptemberben alkotnak újból együtt a kör tagjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában