Pályázat

2023.03.04. 10:17

Csodavilág: rajzok és makettek Sarródon

A Fertő–Hanság Nemzeti Park Igazgatóság „Csodavilág” címmel rajz- és makettkészítő pályázatot hirdet a vizes élőhelyekről, amelyre invitálja az érdeklődő, kreatív, alkotni vágyó óvodásokat, diákokat, osztálycsoportokat, szakköröket és családokat.

kisalfold.hu

A nemzeti park idén a területén fekvő vizes élőhelyek tematikus ismertetését, bemutatását tűzte ki feladatként. A pályázati kiírás célja, hogy a pályázók felfedezzék, megismerjék a kiválasztott vizes élőhelyet, kötődés alakuljon ki közöttük, és ez az élményszerzés segítse őket a jövőben a környezettudatos életvitel kialakításában, ​valamint felelős döntéseik meghozatalában. 

Az egyénileg induló pályázóktól főként rajzolt vagy festett alkotásokat, míg a csapatban/családdal nevezőktől maketteket várnak, ami egy általuk ismert hazai vizes élőhelyet mutat be. Ehhez bármi felhasználható, csak a kreativitás szabhat határt. 

A leglátványosabb és a legkreatívabb megoldásokat is értékelik. A pályázat beadási határideje: 2023. április 28., péntek. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában