Tréfás előadás

2022.04.22. 18:10

Szombaton mutatják be a Bohóckalandot a győri színházban - fotók

Április 23-án, délután 3 órakor mutatják be a Bohóckaland című gyermekdarabot a Győri Nemzeti Színház Kisfaludy teremében.

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

Fotó: CSAPO BALAZS

A Bohóckaland egy tréfás előadás, melyen 5-től akár 105 éves korig mindenki jól mulathat. Zsongás, hang-kavalkád, egy koncert-játék, igazi bohócokkal!

A darab szereplői a bennünk lakó bohócot választják iránytűnek, mikor elindulnak a keresésre. Utazásuk a közös hangzás tiszta öröme felé tart, melyben a zene az egyetlen gyógyír a derű megtapasztalásához. Az együtt zenélés igazi örömjátékká válik, melyen keresztül elérik a boldogság forrását.

Az előadást Dávid Attila Péter rendezte, a díszletért és a látványért Golicza Előd, a zenéért Gulácsi Zsuzsanna felel, a jelmezeket Antal Regina tervezte.

A színpadon "bohóckodik" Bródy Norbert, Csapó Borbála, Fehér Ákos, Jáger András, Karácsony Gergely, Klinga Péter, Mihályi Orsolya, Molnár Zsolt, Molnár Sarolta, Molnár Ágnes és Sík Frida. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában