Karbantartás

2024.07.01. 15:00

Raaberbahn: helyenként teljes lezárás a vasúti vonalon Burgenlandban

Kisalföld.hu

Forrás: volksgruppen.orf.at

A Raaberbahn vonalán Baumgarten-Schattendorf/Somfalva és Deutschkreutz között július 1-jétől mindkét irányban teljes lezárás lesz, karbantartási munkálatok miatt.
A július 1-től 9-ig tartó lezárás ideje alatt vonatpótló járatokat indítanak. Loipersbach-Schattendorf és Baumgarten-Schattendorf állomások között autóbuszok közlekednek. Az utazókat arra kérik, hogy Sopronban szálljanak fel az R93-as vonatra Wiener Neustadt irányába, hogy Loipersbach-Schattendorfban a Baumgarten-Schattendorf állomásig tartó vasúti pótlójáratot igénybe vehessék.

Bizonyos vonatokkal július 1-jén még átszállás nélkül lehet utazni Deutschkreutzból. A Deutschkreutz-Loipersbach-Schattendorf irányban közlekedő bizonyos vonatszámok esetében pedig a teljes lezárás alatt sem kell átszállni Sopronban. A Raaberbahn felhívja az utasok figyelmét, hogy a kerékpárok szállítására ez idő alatt nem lesz lehetőség, és a Deutschkreutzba induló és onnan érkező vonatok indulási és érkezési ideje is változik - írta a volksgruppen.orf.at.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában