Munkavédelem

2024.06.19. 13:10

Védik a hőségtől a dolgozókat a GYHG-nál

Kisalföld.hu

Forrás: GYHG

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. már a hőségriadó életbe léptetése előtt életbe léptette azokat az intézkedéseket, amelyek a hőség ellen védik a dolgozókat - írta portálunkhoz eljuttatott közleményében a társaság.

Tudatták, hogy a cég hulladékgyűjtő járatainak személyzete a hajnali induláskor behűtött és jégbe fagyasztott vizet visz magával hűtőtáskákban. Amikor napközben a kukásautók bemennek üríteni Sashegyre a Hulladékkezelő Központba, a munkatársak újratöltik a hűtőtáskákat, pótolják a jégakkukat. Minden kukásautó és munkagép klímakészülékét naponta ellenőrzik, a szükség szerinti javításokat azonnal elvégzik. A szabadban munkát végzők részére biztosított a felfrissülés a külön erre a célra hűtött, klimatizált helységekben és a párakapunál. A naptűzés ellen naptejet kapnak a munkatársak. 

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a nyári időszakban is különösen nagy figyelmet fordít a szabadban dolgozó munkavállalók védelmére hívta fel a figyelmet Nagy Csaba a cég ügyvezetője, aki ezúton is megköszöni minden ezzel foglalkozó szakembernek és kollégának a győri hulladékszállításért és a köztisztaságért tett erőfeszítéseket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában