Választás 2024

2024.06.20. 19:32

Átvették a megbízóleveleiket a Győr-Moson-Sopron vármegyei közgyűlés újonnan megválasztott tagjai - fotók

A napokban sorra adták át a településeken a június 9-i választások eredményei alapján a megbízóleveleket. Csütörtökön délután a vármegyeházán adták át a vármegyei közgyűlés újonnan megválasztott tagjai, valamint a nemzetiségi önkormányzat tagjai részére a megbízóleveleiket. Mindkét esetben eredményes és jogerős választás eredménye.

Barki Andrea

Felvételünkön a Győr-Moson-Sopron vármegyei közgyűlés tagjai. Fotók: Molcsányi Máté

– Októberben lesz a testület alakuló ülése, az eskütétel és kezdődhet a munka – mondta el dr. Malomsoki István vármegyei jegyző.

A vármegyei közgyűlés 22 mandátumából a Fidesz-KDNP 13, (Hámori György, dr. Pető Péter, Major András, Ivanics Ferenc, Méri Attila, Cséfalvay Ákos, Valiczkó Mihály, Hajtó Péter, dr. Bider Zsolt, Szabó-Szilágyi Gabriella, Kovács József, Visy László, Samodai Imre), a Mi Hazánk 4 (Ferencz Gergő, Keserü Dávid, Takács Miklós, Németh János), a Momentum 3 (Paduts László, Havadi-Nagy Réka, Fekete Mózes Borisz), a DK 2 (Szabó Zoltán, Hernádi Péter) helyet szerzett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában