GYSEV

2024.06.25. 08:12

Alaposan megkeveri az IC-k menetrendjét a Budapest-Győr-Sopron vonalon a pályakarbantartás

A Ferencváros – Budapest - Kelenföld állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt, július 1-től (hétfő) július 12-ig (péntek) a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon vágányzári menetrend lesz érvényben. A vágányzár miatt a GYSEV Zrt. területéről induló, vagy oda érkező vonatok közlekedésében az alábbi változások lépnek életbe.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

  • Július 2-től 4-ig és július 9-től 11-ig a Budapest – Győr – Sopron / Szombathely / Szentgotthárd/Graz/Ljubljana viszonylatú IC vonatok Budapest-Keleti helyett Budapest-Kelenföld kiindulási, illetve célállomással közlekednek.
  • A Sopronból 18:21-kor induló 981 sz. IKVA IC július 1-jén és 8-án is Budapest-Kelenföld célállomással közlekedik.
  • A Szombathelyről 19:10-kor induló 921 sz. SAVARIA IC július 1-jén és 8-án is Budapest-Kelenföld célállomással közlekedik.
  • A Sopronba induló 982 sz. TŰZTORONY IC július 5-én és 12-én is Budapest-Kelenföld kiindulási állomással közlekedik (Budapest- Kelenföld ind.: 7:29.).
  • A Szombathelyre induló 922 sz. SAVARIA IC július 5-én és 12-én is Budapest-Kelenföld kiindulási állomással közlekedik (Budapest- Kelenföld ind.: 6:29.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában