Tombolt a vihar

2024.05.22. 11:37

A keddi viharos időjárás sok munkát adott a tűzoltóknak Győrben és környékén

A viharos időjárás miatt kedden Győr-Moson-Sopron vármegyében tizenkét alkalommal kellett beavatkozniuk a hivatásos tűzoltóknak, főként Győrben és a környező településeken.

Kisalföld.hu

Fotó: Katasztrófavédelem

Tizenegyszer riasztották az egységeket kidőlt fák miatt, egy esetben pedig villanyvezeték-szakadáshoz. Győrben, a Szigethy Attila úton és a Szabolcska Mihály utcában összesen hét platánfa dőlt ki, amelyek négy autót megrongáltak. Egy közintézményben keletkezett kár Győrben, a Szabolcska Mihály utcában az Építő- és Faipari Szakképző Iskola homlokzatának dőlt négy fa, amelyek megrongáltak egy ablakot, a homlokzatot, valamint az ereszcsatornát. A hivatásos egységek munkáját több önkéntes tűzoltó egyesület segítette, köztük a börcsi és a győrszemerei önkéntesek a Szigethy Attila úton és a Szabolcska Mihály utcában vettek részt a viharkárok felszámolásában. Két órán keresztül volt áramkimaradás Felpéc településen, amely százötvennyolc fogyasztási helyet érintett. A viharos időjárás miatt nem sérült meg senki - közölte a katasztrófavédelem.

Forrás: Katasztrófavédelem

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában