Meghibásodott jelzőlámpa

2024.03.23. 07:28

Mi már tudjuk, miért villognak sárgán a lámpák egy forgalmas győri kereszteződésben

A Győri Útkezelő Szervezet ismertette portálunkkal, hogy meghibásodott az egyik jelzőlámpa, az Ipar út – Puskás Tivadar út kereszteződésében.

Kisalföld.hu

Illusztráció -

Forrás: Shutterstock

A lámpák sárgán villognak, napok óta próbálják javítani a jelzőlámpát szabályozó vezérlőberendezést. A Siemens gyártmányú eszköz budapesti gyári szerviztechnikusai csütörtökön és pénteken napban darabjaira szedték a vezérlést, egyeztettek a németországi központtal is. A sorozatos tesztelések, mérések, alkatrészcserék ellenére sem lehetett lokalizálni a hibát – tehát az eszköz javíthatatlan!

Mivel forgalmas kereszteződésről van szó, a közlekedésben résztvevők biztonsága érdekében az útkezelő szervezet elrendelte a vezérlőegység cseréjét.

A munka a hétvégén is folytatódni fog a szervizben, ahol a jelzőlámpa program újraszerkesztését végzik el, ezt követően hétfőn érkezhet az új egyég a fővárosi raktárból. Céluk az, hogy minél előbb helyreállhasson az Ipar út – Puskás Tivadar úti jelzőlámpa eredeti forgalmi rendje!

Addig is arra kérnek minden közlekedőt, hogy nagy körültekintéssel és óvatossággal haladjon át a csomóponton, még abban az esetben is, ha elsőbbséggel rendelkezve halad keresztül!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában