Ausztria

2024.01.17. 19:49

Még mindig nem találják a Fertő-tavon eltűnt korcsolyázót

Az osztrák rendőrség és a tűzoltóság szerdán is folytatta annak a korcsolyázónak a keresését, aki hétfőn tűnt el a Fertő-tavon és azóta nem sikerült a nyomára bukkanni. Az 55 éves férfi utáni kutatás várhatóan csütörtök délelőtt folytatódik.

Bódvai Ildikó

A rendőrség szerint a férfi hétfő reggel Rusztra hajtott, hogy korcsolyázzon a Fertő-tavon, és azóta nem ment haza. Egy szemtanú látta, amint a férfi felvette a korcsolyáját, és elindult. A telefonos adatai alapján utoljára Pátfalu térségében tartózkodott.

Keresik a Fertőn eltűnt férfit

A rendőrség és a tűzoltóság hétfő este megkezdte és kedden folytatta a keresést, drónokat és helikoptert is bevetettek. A keresést szerdán kiterjesztették a Fertő-tó nyugati partjának térségében, a tó nyílt vizeit drónokkal nézik. A keresés csütörtök reggel folytatódik - számolt be az esetről burgenland.orf.at.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri ezért az eltűnt férfiról egy fényképet is közzétettek. A férfi az ORF Burgenland alkalmazottja volt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában