Gyorsabb ügyintézés

2024.01.11. 13:53

Korszerűsítették és bővítették az MVM irodáját Győrben - galéria

Jelentősen kibővült az MVM győri, Wesselényi utcai ügyfélszolgálati irodája, hatékonyabb és gyorsabb ügyintézést biztosítva nem csak a környék lakóinak.

Gyurina Zsolt

Fotó: Rákóczy Ádám

Mint a csütörtöki átadón Czepek Gábor, az Energiaügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára elmondta, az MVM az országban több mint 200 helyen biztosít lehetőséget lakossági ügyintézésre. Ebből 45 helyszín állandó ügyfélszolgálati hely, melyek közel fele rövid idő alatt megújul. Kiemelte, hogy a magyar állampolgárok mindegyike számára elérhető a kedvező áron értékesített, rezsicsökkentett villany és gáz. Az államtitkár hozzátette, tízből kilenc ügyfél gáz esetében a rezsicsökkentett határ alatt marad, villany esetében pedig 10-ből nyolcnak sikerül a rezsicsökkentett határ alatt optimalizálni a fogyasztását. Deme Krisztián, az MVM Csoport ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese elmondta, mintegy 10 millió forintból korszerűsítették és bővítették az irodát, amely a 15-20 százalékos területmegnagyobbítás után 250 négyzetméteren várja az ügyet intézni kívánókat. Az irodavezetővel együtt 14 munkatárs 13 ügyfélszolgálati pultnál áll rendelkezésre a hét minden napján, a szokásos nyitva tartási időben. Hozzátette: a társaság 2023-ban és 2024-ben összesen négy milliárd forintot fordít ügyfélszolgálatainak felújítására. A rendezvényen részt vettek a térség országgyűlési képviselői, Kara Ákos és Simon Róbert Balázs, illetve Dézsi Csaba András polgármester. A remek helyen, vasúti és buszpályaudvar mellett fekvő irodában áram, gáz és hulladékszállítással kapcsolatos ügyek intézhetők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában