Jereván

2023.12.07. 16:44

Óvodások műsorral köszöntötték az időseket Sopronban

A Jereváni Kék Tagóvoda Így tedd rá Bölcsőcske 22 óvodása varázsolt nagyon szép, meghitt és megható délutánt a Lővéri Nyugdíjas Klub tagjainak.

Kisalföld.hu

Az ünneplőbe öltözött ovisok ünnepváró adventi műsorral érkeztek a soproni Jereván lakótelepi nyugdíjasklubba, miközben a nyugdíjasklub
tagjai saját készítésű selyem Mikulás-jelmezt öltöttek, meglepetés-műsorral és finomságokkal és saját készítésű ünnepi dekorációval is készültek erre az alkalomra.

Az Advent a Jerevánon eseménysorozat keretében fontos az együtt eltöltött idő, a generációk közötti és személyessé tett egymásra figyelés is, amely minőségivé nem csak a találkozásokban válik, de a készülődéssel eltöltött időben is – mondta el Tóth Éva, a Jereván Településrészi Önkormányzat elnöke. Az adventi időszak igazi lényegét élhettük ma át közösen ovisok, felnőttek, nyugdíjasok, nagy örömben. Ezeket az eseményeket a Jereván Településrészi Önkormányzat örömmel támogatja. Köszönet jár a gyerekeknek és a felkészülést segítőknek egyaránt.

A közösség és az ünnep összetartó erejét a lakótelepen mi sem mutatja jobban, minthogy a Trefort téri Óvoda és a Jereváni Kék Óvoda ovisai advent napjaiban az általuk készített díszekből is hoznak a lakótelep adventi koszorújára és a lakótelepi betlehemhez is helyeznek el azokból, szervezett óvodai foglalkozás keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában