EzTörténtKisalföld

2023.11.30. 20:01

Erről írtunk: Újszülöttek a győri állatkerben

Erről írt a Kisalföld november 30-án 60, 40 és 30 éve.

Kisalföld.hu

60 éve - Fejlesztés a szállítóknál

Az Építésügyi Minisztérium Szállítási Vállalatának (a volt ÉPFU-nak) Győri Üzemegységénél nagyarányú felújítási és korszerűsítési munkába kezdtek az idén. Egymillió-négyszázezer forintos költséggel megvalósult a vállalat dolgozóinak régi óhaja, a háromszáz személyes új öltöző és fürdő.

40 éve - Gyarapodik az állatkert

Ismét gyarapodott a győri állatkert állománya A lámáéknál és az oroszlán családnál újszülötteket köszöntöttek, egy lámacsikó és három oroszlán látott napvilágot. Felnőtt állatokat is kapott a győri park, egy pár örvösmedve, pónilovak és három emu érkezett a napokban Csehszlovákiából. 

30 éve - Adventi vásár

A helyi nőegylet immár harmadik éve rendez a rábapatonai kultúrházban Adventi Vásárt. Az egylet tagjai saját készítésű kézimunkákat, ajándéktárgyakat árusítanak. Rajtuk kívül az eseményen részt vesznek még mindazok, akik a már hagyománnyá vált vásárt, a nőegylet nemes célját kívánják támogatni. A bevételből a támogatásra szoruló gyermekeket segítik. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában