Jó szándék

2023.09.26. 15:03

Szívből adjuk! Alapítványt hívott életre a GYSEV

„Szívből adjuk, hisz munkatársunkról van szó” – ezzel a szlogennel alapította meg a vasúttársaság a GYSEV SZÍV Alapítványt, amely 2023 szeptemberétől kezdte el működését. Az alapítvány célja, hogy a GYSEV és a GYSEV CARGO munkavállalóinak és hozzátartozóinak anyagi és szociális támogatást nyújtson a rászorultság időtartama alatt.

Varga Henrietta

- Társaságunk korábban is rendszeresen támogatta rászoruló vagy nehéz helyzetbe került munkatársait, leggyakrabban egy-egy rendezvényünk kapcsán tudtuk nagyobb összeggel segíteni kollégáinkat, illetve családjaikat. A gyűjtések eseti jellegét változtatja meg a GYSEV SZÍV Alapítvány, hiszen a szervezet folyamatosan gyűjti a felajánlásokat. Az alapítványt ez év tavaszán alapítottuk és szeptemberben kezdte meg működését, amelyet egy öttagú kuratórium vezet. A kuratóriumi tagok dönthetnek arról, hogy a beérkező igények alapján melyik rászoruló kollégákat támogassa az alapítvány - tudtuk meg a cég sajtóosztályától.

Az alapítványhoz írásban fordulhatnak az érdeklődők, a [email protected] e-mail címen. A beérkező igényeket minden esetben egyedileg, kuratóriumi ülésen bírálják el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában