A Rábaköz első magán MR diagnosztikai központja

2023.09.11. 10:03

Megáldották a magán MR-központot Szanyban - fotók

A megelőzésre is nagy hangsúlyt fektetne a Rábaköz első magán MR diagnosztikai központja. Olyan ügyfeleket is várnak, akik egészségesek, de szeretnének tisztában lenni szervezetük állapotával.

Cs. Kovács Attila

Henczel Szabolcs atya áldotta meg az egészségügyi központot Szanyban. Fotó: Cs. Kovács Attila

Ünnepélyesen is átadták a hétvégén a Rábaköz első magándiagnosztikai központját. A Németh Levente agrármérnök, agrárvállalkozó által megvalósított beruházás mágneses elven működő képalkotó eljárást kínál ügyfeleinek. Az átadón elhangzott: a központban a megelőzésre szeretnék helyezni a hangsúlyt. Azaz olyan egészséges embereket is várnak vizsgálatra, akik szeretnék, ha esetleges betegségeiket időben felismernék.

Németh Gergely, Szany polgármestere a rendezvényen arról beszélt, hogy az alapvetően mezőgazdasági település az iparban és a szolgáltatások terén is erősödik. Mint kifejtette, Németh Levente fejlesztése jól illeszkedik ebbe a folyamatba és arra is jó példa, hogy az agrárium akár egészségügyi vállalkozással is párosulhat.

Németh Levente tulajdonos azt hangsúlyozta, szeretné, ha a modern diagnosztikai berendezés a prevenció szolgálatába állna és sokan keresnék fel olyanok, akik a bajt akarják megelőzni és szervezetük állapotát megismerni.

A létesítményt Henczel Szabolcs szanyi plébános áldotta meg. "Add áldásodat erre a házra, hogy mindazok, akik a rendelőben az orvosok gondoskodása által gyógyulást és életet keresnek, hálával térjenek vissza otthonaikba Az orvosok és az itt dolgozók pedig lelkileg és fizikailag megerősödve térjenek vissza ide, a Te irgalmad közvetítésére" - kért e a kegyelmeket Szabolcs atya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában