EzTörténtKisalföld

2023.09.28. 15:48

Erről írtunk: Becsületsértő győri egyetemisták

Kisalföld.hu

Forrás: Kisalföld Archív

Tíz éve: Tanár bullying a Széchenyin

Becsületsértésért álltak a bíróság elé azok a győri egyetemisták, akik összevágták a tanáruk beszédhibáit, miután az elvette a zárthelyi dolgozaton a puskázók és az őket segítők dolgozatát. 48 ezer megtekintést ért el a videó, mely miatt két fiatal állt az ítélőszék elé. Egy év próbára bocsátották őket. A tanár úgy nyilatkozott, nem haragszik, de nem hagyhatta a hanganyag felhasználását következmények nélkül.

Tíz éve: Péri fészekre száll a Sólyom?

Péren tartották a vidéki repülőterek szövetségének ülését, melyen jelen volt a Sólyom légitársaság elnök-vezérigazgatója is. Pérből nemzetközi reptér lehet. Vágó József akkor azt mondta: a kifutópálya ugyan XXI. századi, viszont új, nagyobb forgalomra képes terminálra van szükség.

Harminc éve: Zsebkés vagy amit akartok

A Fertőszentmiklós-Csorna megyei elsőosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzésen történt a kellemetlen közjáték, amikor a második félidőben a vendégek kapusa, Harth László szabálytalankodott. A kiállított hálóőrre azonban egy hazai néző akart rárontani, kezében késsel a pályára berohanva. A játékvezetők és rendezők lélekjelenlétén múlt hogy nem történt nagy baj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában