Torlódás

2023.09.21. 13:50

Elhalasztották a felsővezeték javítását az M1-es autópályán

Kisalföld.hu

Torlódik a forgalom az M1-es autópályán. Képünk illusztráció.

Fotó: Csapó Balázs

Korábban portálunkon beszámoltunk a felsővezeték szakadásról az M1-es autópályán.

Az M1-es autópálya mai, átlagosnál erősebb forgalma miatt úgy döntött az MKIF Zrt., hogy a helyreállítási munkálatokat átütemezik az esti órákra, amikor kisebb a forgalom. Erre várhatóan csütörtök este 9-kor kerül sor. 

A tereléskiépítésről és a forgalom megállításáról a Facebook oldalunkon és az Útinformon keresztül tájékoztatják az utazókat. Az M1-es autópályán, Hegyeshalom irányába, Tata térségében az elválasztósávban a járművekből eldobált szemetet gyűjtik össze. Az 53-as és a 65-ös km között a belső sávot lezárták. A torlódás 2-3 km-es - írta az Útinform.

A Mávinform azt közölte az MTI-vel, hogy a győri fővonalon a pótlóbuszok közül az eredetileg az M1-es autópályán közlekedő járatoknál jelentősen hosszabb menetidőre, késésekre kell számítani, ez érinti a Budapest-Kelenföld és Tatabánya közötti közvetlen IC pótlóbuszokat, valamint a Budaörs és Tatabánya közötti, csak bicskei megállással közlekedő X10-es pótlóbuszokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában