MÁV

2023.08.29. 07:46

Az éjszakai vihar miatt késnek a vonatok a Győr-Budapest vonalon

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon Komárom és Almásfüzitő között az éjjel kidőlt fát eltávolították a vasúti pályáról, a felsővezetéket helyreállították, mindkét vágányon közlekednek a vonatok.

Kisalföld.hu

Nagyszentjános és Győrszentiván között az éjjel leszakadt felsővezeték helyreállítását várhatóan a reggeli órákra befejezik, addig csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok. A hegyeshalmi fővonalon 10-20 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje - közölte a vasúttársaság.

Korábbi MÁV-közlemény

Hétfő este az átvonuló vihar Komárom és Almásfüzitő felső között egy fát döntött a vasúti pályára. A fa eltávolításáig, és a felsővezeték helyreállításáig, várhatóan a hajnali órákig a két állomás között nem lehetséges a közlekedés. A két állomás között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Nagyszentjános és Győrszentiván között felsővezeték szakadás miatt csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok. A késő esti, éjjeli órákban a hegyeshalmi fővonalon jelentősen meghosszabbodik az eljutási idő.

A Bécsből a Keleti pályaudvarra tartó Csárdás EuroCity (EC 341) útját hosszas várakozás után, jelentős késéssel folytathatta.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában