Korábban nem kaptak engedélyt

2023.07.15. 09:00

Légi szúnyoggyérítést igényelt Kapuvár és a szomszédos települések

Kisalföld.hu

Légi szúnyoggyérítésre készül a kapuvári önkormányzat, együttműködve környékbeli településekkel. Hámori György polgármester közösségi oldalán tájékoztatta a helyieket arról, hogy korábbi próbálkozásaik nem jártak sikerrel, és nem kaptak engedélyt erre a hatékonyabbnak tűnő beavatkozásra, így kénytelenek voltak a rendelkezésre álló földi gyérítést kihasználni. 
„Mostani állás szerint azonban végre lehetőség nyílik a légi szúnyoggyérítésre, melyet a szomszédos települések – Osli, Vitnyéd, Agyagosszergény, Himod – polgármestereivel együtt próbálunk megvalósítani” – közölte Hámori György. Ennek első feltétele egy szakértői vélemény elkészítése, ami már folyamatban van az érintett területekkel kapcsolatban. „Ennek birtokában a légi irtást végző cég belátható időn belül – reményeink szerint a jövő héten – el tudja végezni a feladatot” – tájékoztatott a polgármester. A részletekről, az újabb információkról a közösségi oldalon adnak majd hírt. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában