Prevenció

2023.06.22. 21:08

Női szűrőnapokat tartanak a mosonmagyaróvári Karolina Kórházban - videó, fotók

A prevencióra hívja fel a figyelmet a Moson Megyei Nők Egyesülete és az Egészségfejlesztési Iroda közös programjával, melyre csütörtökön és pénteken a Karolina Kórház-Rendelőintézetbe várják a hölgyeket.

Mészely Réka

A programon látás-, csontsűrűség-, szív- és érrendszeri, hallás-, nőgyógyászati ultrahangvizsgálatra, reumatológiai, gasztroenterológiai, nőgyógyászati tanácsadásra nyílik lehetőség.

A Moson Megyei Nők Egyesülete és az Egészségfejlesztési Iroda csütörtökön és pénteken 14–17 óra között szervezi meg a XIII. Női Szűrőnapokat a Karolina Kórház-Rendelőintézetben.

Ratkay Katalin, Moson Megyei Nők Egyesülete elnöke tájékoztatása szerint három év kihagyás után rendezték meg a tizenharmadik szűrőnapokat, melyek tizenöt éve indultak.

A programon látás-, csontsűrűség-, szív- és érrendszeri, hallás-, nőgyógyászati ultrahangvizsgálatra, reumatológiai, gasztroenterológiai, nőgyógyászati tanácsadásra nyílik lehetőség. Csütörtökön tüdőgyógyászati tanácsadásra és Intim Medical Therapyra lehetett jelentkezni, pénteken bőrgyógyászati tanácsadásra.

Az eseményt Szabóné Molnár Ildikó mosonmagyaróvári aljegyző és Ratkay Katalin nyitotta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában