Első helyen végzett a középdöntőben

2023.06.16. 15:03

Esztergomi horgász küzd az egyéni bajnoki címért

Az esztergomi Csöregi Balázs nyerte meg a 60. egyéni országos bajnokság középdöntőjét 80 induló közül a Kaposvár melletti Deseda-tavon, így előkelő helyről indul az országos felnőtt egyéni bajnoki címért folyó vetélkedésben.

kisalfold.hu

Az esztergomi Vasas Horgász- egyesület tagja a Tímár Mix 9 fős csapatának versenyzőjeként vett részt a többnapos megmérettetésen. Csöregi Balázs első helyének jelentőségét az adja, hogy a versenyhorgászatban a legnagyobb rangú horgászmódszer a finomszerelékes úszós horgászat, ez a hét horgász szakág úgynevezett király kategóriája. 

Csöregi Balázs az első helynek köszönhetően jó pozícióból indul a felnőtt egyéni bajnoki címért. 

A verseny szinte minden percében felhőtlen ég alatt hozott helyenként viharos csatát. Dobogóesélyesek kerültek azonos szektorokba és az ilyen csatában minden hal számított. A szép dévérek mellett egyre több kárász és nagyobb ponty is jelentkezett. A gilisztacsokor csalira jó néhány kiló körüli harcsa is horogra került. 

A dobogón állni, középdöntős érmet kapni persze mindig felemelő, biztatóak a kilátások a döntőre, de a vándorserleg majd csak a bajnok nevét őrzi, a véséssel még a döntőig várni kell! 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában