Az új hívószám: 1830

2023.04.28. 14:36

Május 1-jétől átalakul az ügyeleti ellátó rendszer Tatán is

Április 26-án a Városháza dísztermében találkoztak a tatai háziorvosok, a megbeszélés középpontjában az új rendelőközpont tervei álltak. Május elsejétől változik az orvosi ügyeleti ellátás Tatán. Az ellátás új helyszíne a Hősök tere 2. szám alatt lesz.

Kiss T. József

Michl József korábban a képviselő-testület januári ülését követő sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy az önkormányzat egy orvosi rendelőközpont létrehozását tervezi a Komáromi utcában, erre a projektre a város 500 millió forintot nyert el.

A Városházán az orvosok az ügyeleti ellátásban bekövetkező változásokról is egyeztettek. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az ügyeleti alapellátást 2023. május 1-től Komárom-Esztergom vármegyében is az Országos Mentőszolgálat működteti majd. Az egységes ügyeleti telefonszám május 1-től az 1830 lesz.

A háziorvosi ügyeleti ellátás hétköznap 16:00 és 22:00 óra között, hétvégén, ünnepnapokon 08:00 és 14:00 óra között lesz elérhető Tatán. A háziorvosi ügyeleti ellátás helyszíne az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézetben lesz, a Hősök tere 2. szám alatt.

A változással kapcsolatos további információk a tata.hu oldalán találhatók.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában