Körzetbővítés

2023.02.06. 13:06

Módosul a háziorvosi rendelés Rábapordányban

Az eddig megszokott időpontok jórészt nem változnak, viszont a keddi rendelés elmarad Rábapordányban.

kisalfold.hu

A háziorvosi körzetbővítés miatt módosul a községben az orvosi rendelés menetrendje. Az eddig megszokott időpontok jórészt nem változnak, viszont a keddi rendelés elmarad Rábapordányban. A többi napon a falubeliek továbbra is helyben kereshetik fel orvosukat. 

A rendelések pontos ideje: hétfőn Dörben reggel nyolc órától délelőtt tizenegy óráig. Rábapordányban csecsemőgondozás van délután egytől kettőig, rendelés kettőtől fél háromig. Kedden Pásztoriban a rendelés reggel fél nyolckor kezdődik és fél tízig tart. Sopronnémetiben háromnegyed tíztől háromnegyed tizenkettőig, Szilsárkányban déli tizenkettőtől délután négyig lehet az orvost felkeresni. Szerdán Rábapordányban reggel nyolctól tizenegyig, csütörtökön Szilsárkányban reggel fél nyolctól fél tízig, Dörben délelőtt tizenegytől délután négyig, pénteken Rábapordányban reggel nyolctól tizenegy óráig rendel az orvos. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában