Sportviadalon remekeltek

2022.09.15. 18:31

Kézigránátdobás, lövészet és futás alkotta háromtusán végeztek első helyen a győri katonanők - galéria

A katonai háromtusa sportviadalt idén megrendezték, 84 versenyző részvételével az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár püspökszilágyi lőterén. Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred versenyzői – hasonlóan az idei MH Lőbajnoksághoz – remekeltek a megmérettetésen.

kisalfold.hu

Fotók: Szováthy Kinga

A kézigránátdobás, lövészet és futás alkotta háromtusa bajnokság női csapat első helyén a rakétás hölgyek végeztek. A női verseny egyéni abszolút dobogós helyein Grajzel Sáron hadnagy a második, Tóth Csenge hadnagy a harmadik helyen végzett.

Egy korcsoporttal feljebb Szabó-Tolnai Mónika főtörzsőrmester a második, Szabó Szilvia százados a harmadik helyen zárt. A rakétaezred férfi csapata összesítésben a harmadik lett, Baki András zászlós férfi 40 év feletti kategóriában első helyen végzett. Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonái az összesített pontverseny alapján a 11 alakulat közül az előkelő harmadik helyet szerezték meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában