Gyerekeknek

2022.06.23. 10:45

Multifunkciós-ház és játszótér átadó Kapuváron - videó, fotók

Hivatalosan is átadták azt a multifunkciós-házat Kapuváron, amely a Rábaköz legnagyobb játszóteréhez épült. A házban tornaszoba, öltözők, mellékhelyiségek kaptak helyet.

kisalfold.hu

Tóth Imre, Kapuvár alpolgármestere ismertette a részleteket, miszerint 16 ezer négyzetméter zöldterület fejlesztés történt. Fogadótér létesült egy multifunkciós épülettel, mellette fitneszparkkal, futópályával, füves sportpályával, játszótérrel - sorolta a közel 581 millió forintos, vissza nem térítendő támogatás felhasználásáról. A Rábaköz legnagyobb és legmodernebb játszóterét már tavaly birtokba vehették a gyerekek, azóta is nagyon keresett. Időközben a multifunkciós épület építését is befejezték, az ingatlanban helyet kapott egy 90 négyzetméteres tornaterem, öltözőkkel, zuhanyzókkal, mellékhelyiséggel. Elkerülvén a másik nyilvános illemhelynél tapasztaltakat, pénzbedobós rendszerrel működik majd, ennek beszerzése van még folyamatban.

Az átadót a kisalfold.hu élőben közvetítette.

A játszóteret a nagy érdeklődés miatt már egy évvel ezelőtt birtokba vehették a gyerekek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában