IC, EC és Railjet szállítja az utasokat

2021.07.12. 08:34

Vihar – Várhatóan délig dolgoznak a Győr-Győrszentiván között leszakadt felsővezeték helyreállításán

Vasárnap több helyen is leszakadt a felsővezeték, Nagyszentjános és Győrszentiván között pedig még tart a biztosítóberendezés javítása – tájékoztatta hétfő reggel a Mávinform az MTI-t.

Ács és Győr között az S10-es személyvonatok helyett az InterCity, az EuroCity és egyes railjet vonatokkal lehet utazni mindkét irányban, a szerelvények minden állomáson és megállóhelyen megállnak. Ez alól kivétel a Budapestről 7.40-kor és 9.40-kor induló, Győrbe 9.02-kor és 11.02-kor érkező RJ60-as és RJ62-es számú railjet, mert az nem áll meg Ács és Győr között – írták.

A késések érintik a Győrön át Sopron és Szombathely felé, illetve felől közlekedő InterCity-ket, valamint a Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém vonalon közlekedő járatokat is.

Győrszentiván és Nagyszentjános között vasárnap délelőtt több száz méteren szakadt le a felsővezeték, emiatt nem jártak a vonatok, pótlóbuszok szállították az utasokat a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon – emlékeztettek.

A legfrissebb információk a MÁV weboldalán érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában