Közélet

2021.05.20. 23:00

Sétányt alakítanak ki a templom körül Ikrényben

kisalfold.hu

„Kedves Ikrényiek! Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy elmúlt héten elkezdődtek a templom körül kialakításra kerülő 410 m2 sétány munkálatai.

A pályázatot 2018 májusában nyújtottuk be és 5.865.000,- Ft támogatásban részesültünk, ami az elmúlt évek áremelkedései miatt sajnos a projekt finanszírozását nem fedezi.

A képviselő-testület úgy döntött, hogy mégis támogatja a megvalósítást, hiszen a sétány kialakításával kulturált környezetet hozhatunk létre az Ikrényi templom környezetében, szebbé téve ezzel a településközpontot is.

Fontos szerepet szántunk a közösségi munkának (is) az elkövetkező hetekben. Ennek jegyében az önkormányzati képviselők és az egyházközség tagjai, segítői, múlt hét pénteken és szombaton eltávolították az útban lévő bokrokat és tujákat, majd előkészítették a munkaterületet a térkövezéshez. Köszönjük az áldozatos munkájukat.

Az építőanyag depózásához az önkormányzati hivatal környezetét tudjuk használni. Az esetleges parkolási nehézségek miatt szeretnénk mindenkinek a megértő türelmét kérni, hiszen a rövidesen megvalósuló sétány közös érdekünk.

A legközelebbi társadalmi munkáról időben tájékoztatni fogjuk a kedves lakosságot”

- tette közzé a település Facebook-oldalán Németh Tamás polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában