Jótékonysági forralt bor

2020.12.11. 11:46

Idén sem kell lemondani az adventi forralt borozásról Sopronban

A helyszín az elmúlt évekhez képest változott.

kisalfold.hu

2020.12.11. Lions Club Sopron, jótékonysági forraltbor árusítás. Szereplők: Budai József, Nagy Tamás, Major Gergő, Schekulin Márk Fényképek: Szalay Károly SZK Kisalföld Sopron

Fotó: Szalay Károly

A járványügyi intézkedések miatt a jótékonysági rendezvényeiről ismert Sopron Lions Club bálja és koncertjei idén sajnos elmaradtak. Idén sem kell lemondani azonban a három évtizede közkedvelt adventi forralt borozásról!

Fotó: Szalay Károly

A helyszín az elmúlt évekhez képest változott, hiszen most nem a Várkerületen kell keresni őket: a klub a Liszt Café faházában árusítja a soproni borászok által felajánlott, Lions-recept alapján készült forralt bort minden nap három és hét óra között.

Nagy Tamás alelnök elmondta, a meleg ital idén is annyiba kerül, amennyit az érdeklődők adnak érte: a becsületkasszába befolyt összegből a szervezet a Tómalom utcai Fogyatékos Gyermekek Otthona étkeztetését és gyümölcsellátását támogatja. A klub kéri az érdeklődőket, hogy figyeljenek oda a távolságtartási szabályokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában