Járvány

2020.04.11. 09:12

Nyolcvan új intenzív ágyat helyeznek el a győri Petz-kórházban

A fejlesztés révén nő a lélegeztetőgépek száma a Petz-kórházban.

kisalfold.hu

Dr. Tamás László János, a Petz-kórház főigazgatója, Bozsóki Attila kórházparancsnok és Kara Ákos (b-j) az életeket menthető győri fejlesztés hétvégi nyitányán.

„A győri kórházban a mostani projekt keretében legalább 80 új intenzív ágy fejlesztésének megvalósítása kezdődött szombat reggel. Kormányzati program keretében valósul meg ez a fejlesztés, amelyet dr. Tamás László János főigazgató úr irányít.

A mostani borzalmas járvány következménye lehet, hogy bizonyos esetekben gépi lélegeztetésre van szükség a súlyos szövődmények kezelésére. Dr. Dézsi Csaba András polgármesterrel magam is, a térség országgyűlési képviselőjeként közreműködtem és segítettem abban, hogy ma reggel megindulhasson ez a nagyon fontos fejlesztés” – közölte portálunkkal Kara Ákos, győri országgyűlési képviselő.

A megbeszélésen részt vett Bozsoki Attila győri kórházparancsnok is, aki szintén sokat tesz azért, hogy a szóban forgó egészségügyi ellátást és a biztonságot szolgáló fejlesztés elinduljon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában