Jön a végső döntő

2019.10.21. 16:10

Kedvenc ápolónk – Lezárult a jelölés: 65 történetet írtak olvasóink

Október 20-ig lehetett történeteket küldeni és nővéreket jelölni a „Kedvenc ápolónk” kampányunkra, és mi sem gondoltuk, hogy a vége a vártnál is sokkal örömtelibb, s egyben nehezebb lesz.

Sudár Ágnes

Az egyik jelölt az 50 éve a pályán dolgozó Laposáné Klári.

A szakmai zsűrinek ugyanis 65 történetből kell kiválasztania azt az ötöt, amely a végső döntőbe jut. Csaknem 65 nővért, illetve nővéri kollektívát takarnak a történetek, de mivel vannak, akiket több beteg is ajánlott, így mintegy hatvan ápoló (és osztály) lehet abban biztos, hogy egykori betege soha nem felejti el azt, amit érte tett.

Az egyik jelölt az 50 éve a pályán dolgozó Laposáné Klári.

A kisalfold.hu Facebook-oldalán a hét első napjaiban lehet még szavazni (lájkolni) a történetekre, ezek nagyon számítanak, de a szakmai zsűri szava is döntő. Egy biztos: az a több mint hatvan ápoló, illetve nővéri kollektíva, akiknek a neve szerepel a listán, már most győztes. Tudniuk kell, hogy amit tesznek a betegekért, azt a páciensek is értékelik.

A hét második felében eldől az ötös lista, amelyre aztán indul a végleges szavazás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában