Rendőrségi felhívás

2024.06.19. 12:09

Egy hónap sem telt el, és újra letörte a sorompót egy autós Mosonszentmiklóson

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik egy tehergépkocsi ismeretlen sofőrjének beazonosítása érdekében.

Kisalföld.hu

Forrás: Police.hu

Május 21-én osztottuk meg a rendőrség felhívását, miszerint az állampolgárok segítségét kérik, mert május 15-én 15 óra körül egy ismeretlen autós letörte a vasúti átjáró ban a csapórudat.

Most egy június 12-i eset miatt tettek közzé felhívást.

Mint írják, Mosonszentmiklóson, a Radnóti Miklós utcában, a Vasút sor felől a Béke utca irányába közlekedett egy ismeretlen – feltehetően bolgár honosságú – tehergépkocsival annak ismeretlen sofőrje június 12-én 14 óra 45 perc körül. A járművel egy vasúti átjáróba úgy hajtott be, hogy figyelmen kívül hagyta a fénysorompó tilos (piros) jelzését, és a csapórúdnak ütközött, amely ennek hatására letörött.

A balesetet követően az ismeretlen személy a tehergépkocsival a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.

Forrás: police.hu

A fenti bűncselekmény elkövetőjének azonosítása, illetve az eset körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában