Vádemelés

2024.05.14. 10:30

Egy évet is kaphat zaklatásért - Haragosa telefonszámával hirdetett szexuális szolgáltatást Mosonmagyaróváron

A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki úgy adott fel szexuális szolgáltatásra vonatkozó internetes hirdetést, hogy haragosa telefonszámát adta meg.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Pixabay

A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség vádirata szerint a 35 éves vádlott különböző internetes fórumokon került ellenséges viszonyba a 44 éves sértettel.

Azért hogy bosszút álljon haragosán a terhelt 2023 májusában egy internetes hirdetési oldalon regisztrált egy általa létrehozott email címmel és olyan hirdetést tett fel mely szerint haragosa felesége szexuális szolgáltatást nyújt. A hirdetéshez a sértett telefonszámát adta meg. A hirdetés eredményeképp a sértettet számos alkalommal hívták fel ismeretlen személyek, azzal, hogy a szolgáltatás miatt jelentkeznek, ezzel háborgatva, zavarva a sértettet.

Az elkövetőt az ügyészség zaklatás vétségével vádolta meg. Vele szemben egy év szabadságvesztés is kiszabható. Az ügyben a nyomozást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság munkatársai végezték, az érdemi döntést pedig várhatóan a Mosonmagyaróvári Járásbíróság fogja meghozni - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában