Az egyik balesetben rolleres is érintett

2023.10.06. 18:02

Súlyos ütközések - Három kerékpárost szállítottak a mentők 24 órán belül a győri Petz-kórházba - fotók

Egy nap alatt ütöttek el két kerékpárost Győrben és egy rolleres is megsérült Nyúlon közlekedése során. Mindhárom esetnél személyi sérülés történt, a sérülteket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Kisalföld.hu

Fotók: Rendőrség

Személygépkocsijával közlekedett egy férfi Győrben, a Szabolcska Mihály utcában csütörtökön a reggeli órákba. A Körkemence utcai kereszteződéshez érve balra szeretett volna kanyarodni, azonban nem biztosított áthaladási elsőbbséget a vele szemből, kerékpárral érkező helyi férfinek, és elütötte.

 

A másik kerékpáros baleset a Jereváni úton történt, a gyalogjárdán kialakított kerékpársávon – forgalommal szemben – haladt elektromos kerékpárjával egy győri nő. A Zöld utca kereszteződéséhez érve az úttestre hajtott, azonban manővere során nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező személygépkocsinak, amely ennek következtében elütötte őt – közölte a rendőrség.

 

Egy fiatal kora este elektromos rollerével haladt Nyúlon a Kert utcában. Közlekedése során – vélhetően figyelmetlensége miatt – a járművet balra kormányozta, amelyet a vele szemből kerékpárral érkező győri férfi észrevett, és a biciklivel hirtelen jobbra húzódott. Manővere során a győri lakos érintőlegesen ütközött egy előtte szabályosan haladó kerékpáros férfivel, aki ettől a kétkerekűvel elesett.

 

Mindhárom esetnél személyi sérülés történt, a sérülteket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában