Krimi

2023.10.01. 11:39

Egy pisztolyt is találtak a kocsiban - A polgármester szomszédjának házának csapódott Győrben autójával a sofőr, majd elmenekült

Kisalföld.hu

Forrás: Dr.Dézsi Csaba András / Facebook

13:40 - Nem volt megtöltve a pisztoly

Korábbi tájékoztatásukkal szemben, már vasárnap adott tájékoztatást a rendőrség:

Megkeresésünkre azt közölték, hogy a rendőrségre vasárnap reggel 7.30 óra körül érkezett bejelentés egy, a Sajó utcában történt közlekedési balesetről. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy gépjármű a Sajó utca egyik háza előtt, nyitott állapotban parkol, a gépjárműben és környékén a sofőr nem volt megtalálható. A személygépkocsin, valamint a házon sérülést kollégáink nem tapasztaltak. Az egyenruhások az autó átvizsgálása során egy töltetlen állapotú gáz- és riasztópisztolyt találtak.

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban írtuk:

"Zajlik az élet vasárnap is!" - írta vasárnap délelőtt 11 órakor Facebook oldalán Dézsi Csaba András, Győr polgármestere.
- Ma reggel a szomszédunk arra figyelt fel, hogy valami nekipuffant a háza oldalának. Amikor kiment azt látta, hogy ezüstszürke Mercedes autó áll ott, amiből kiszáll egy ember és mielőtt lefényképezte volna, elsiet - számolt be posztjában a polgármester.
Az említett, szomszéd azonnal hívta a rendőrséget, akik miután a Sajó utcába érkeztek egy pisztolyt is találtak a járműben. Az autót elszállítják a helyszínről, a sofőrt pedig keresi a rendőrség.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Győri Rendőrkapitányság sajtóügyeletét, akik hétfőre ígértek tájékoztatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában