Tragédia

2023.09.04. 17:14

Rádőlt a fa egy autóra a 84-es főúton Újkérnél, egy férfi meghalt, ketten kórházba kerültek - Fotókkal frissítve

Kisalföld.hu

Fotó: Wolf Ferenc

17:13 - Megszűnt a forgalomkorlátozás

A baleset helyszínén a rendőrök a szemlét és a műszaki mentést befejezték. Az érintett útszakaszon ismét zavartalanul lehet közlekedni - tájékoztatott weboldalán a rendőrség.

17:00 - Fotók érkeztek a tragédia helyszínéről

16:00 - Ketten kórházba kerültek

- A helyszínre több mentőegységet is riasztottunk, a  baleset következtében egy fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett hogy a helyszínen életét vesztette, további kettő sérültet, egy középkorú férfit és egy fiatal nőt könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottunk - tájékoztatta portálunkat Kaszap Réka, a Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

14: 50 - A rendőrség közlése szerint fa dőlt rá a balesetet szenvedett autóra. Egy személygépkocsi Újkér irányából Nemeskér felé haladt, amikor a 90-es kilométerszelvénynél egy, az út szélén álló fa rádőlt a gépkocsira. A balesetben a jármű 39 éves utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

14:20 - A szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrség a helyszínen a főútvonalat teljes szélességében lezárta - írta honlapján a rendőrség. 

13:20 - Lesodródott az úttestről, majd fának csapódott egy gépkocsi a 84-es főút 91-es kilométerszelvényénél, Újkér térségében. A járműben hárman utaztak, egyikük beszorult. A sopronkövesdi hivatásos, a csepregi önkormányzati és a lövői önkéntes tűzoltók érkeztek a balesethez, feszítővágóval kezdték meg a beszorult utas kiemelését. A hatósági beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt - írta a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában