Karambol

2023.08.25. 08:49

Tragikus baleset az M1-esen - Kamionról esett kocsi a sztrádára, majd elgázoltak egy férfit Ácsnál - térkép

A tragédia közelében, Bábolna és Ács közelében a sztráda mindkét oldalán forgalomkorlátozás volt érvényben; a rendőrök már befejezték a helyszínelést.

Kisalföld.hu

9.19 - Vége a forgalomkorlátozásnak az M1-esen

A 95-ös kilométerszelvényben a rendőrök befejezték a helyszínelés, a gyalogosgázolás helyszínén mindkét sávon megindult a forgalom - közölte a rendőrség.

8.45 - Segíteni akart egy kisteherautó sofőrje

Összeütközött egy kisbusz és egy autószállító tréler, amelyről leesett egy gépkocsi, az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Ács közelében, a 96. kilométernél. A balesetnél megállt egy kisteherautó, amelynek vezetője segítségnyújtás céljából kiszállt, de egy gépkocsi elütötte és átrepítette a sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalára, ahol újra elgázolták - olvasható a Police.hu-n.

A komáromi hivatásos és az ácsi önkormányzati, valamint önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végzik a műszaki mentést a balesetnél. Az egységek áramtalanítottak egy gépkocsit. Az érintett sztrádaszakasz mindkét oldalán forgalomkorlátozásra kell számítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában