Meghátrált a rabló

2023.08.03. 15:42

Késsel akarta kirabolni a kisboltot Győr belvárosában, de az eladó nem hagyta - A férfit keresi a rendőrség

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Egy férfi augusztus 2-án 14 óra 55 perckor Győrben, az Árpád út 75. szám alatt található Partner ABC-ben rántott kést a táskájából, és többször felszólította az eladót, hogy a kasszában lévő bevételt adja át. Az eladó a követeléseknek nem tett eleget, így az elkövető távozott. Az eset során senki nem sérült meg. 

A feltételezett elkövetőről felvétel készült, amit weboldalán tett közzé a rendőrség.

Az ismeretlen férfi 30-40 év közötti, körülbelül 170-175 cm magas, fehér bőrű, fején egy fekete baseball sapkát, arcán egy orvosi maszkot, felsőtestén mintás „SILVER” feliratú piros színű pólót, valamint egy oldalzsebes, térd alá lógó, kék alapon fehér kockás,  fehér pálmafás mintázatú bermuda-nadrágot, illetve egy teljesen fekete színű, orrán gumírozott tornacipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában