Kék hírek

2023.08.14. 10:17

Húsz baleset a hétvégén - sok dolguk volt a rendőröknek Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopron útjain a hétvégén összesen 20 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közül egy halállal, három súlyos, hat könnyű sérülésekkel és tíz anyagi kárral végződött.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

Egy 18 éves fiatalember segédmotoros kerékpárjával közlekedett Sopronban, a Virágvölgyi úton augusztus 12-én 0:45- kor. Nagy sebességgel közlekedett, egy balra ívelő kanyarulatban nekiütközött az út melletti szegélynek. Az ütközés miatt a sofőr elvesztette egyensúlyát, és egy betonkábelnek ütközött. A balesetben a motor vezetőjét a mentőszolgálat súlyos sérülésekkel szállította kórházba - írta honlapján a rendőrség.

Sokorópátkán, a Kossuth Lajos utcában autót vezetett egy 24 éves helyi férfi augusztus 12-én 3 óra körül, amikor az útpadkára hajtott, majd elveszítette uralmát a járműve felett, és egy ház kapubejárójához vezető hídnak ütközött. Ezt követően továbbsodródott, és egy szomszédos ház kapuját kidöntve az autóval az oldalára borulva állt meg. A balesetben a sofőr megsérült, és szintén kórházba került.

Egy szlovák rendszámú személygépkocsival közlekedett augusztus 13-án 21:25-kor egy 43 éves férfi a 85-ös főútvonalon. Sávváltásba kezdett, azonban nem vette észre, hogy közben mellette megjelent egy másik személyautó, amelynek nekiütközött. Az eset során a szlovák felségjelzésű jármű vezetője megsérült, a mentők kórházba vitték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában