Tűz után gyűjtés

2023.07.06. 20:13

Leégett egy ház Abdán - Gyűjtés indul a tűzkárosultaknak

Várják a felajánlásokat.

Bella Violetta

Ahogy arról beszámoltunk, csütörtök délelőtt kigyulladt egy négylakásos abdai sorház egyik lakása és a tűz átterjedt a tetőre. Öt vízsugárral oltották el a lángokat, és egy helyi vállalkozó erőgépei is segítették a börcsi önkéntes és győri hivatásos egységek munkáját.

A régi épületben több ember lakott az abdai önkormányzat tájékoztatása szerint, ki tulajdonosként, ki bérlőként. A katasztrófavédelem délelőtt hat embert említett, Szabó Zsolt polgármester lapunk kérdésére ötöt. A külterületi ingatlan tetőszerkezetének teljes kiégése miatt gondoskodni kellett az elhelyezésükről, ami a falu jegyzőjének és a családsegítő szolgálat szervezésével és több felajánlásnak hála egyelőre ideiglenesen megoldódott.

A tűzvész károsultjainak megsegítésére az abdai családsegítő várja a felajánlásokat, akikkel a [email protected] e-mail címen, vagy munkaidőben a +36205015556-os telefonszámon lehet felvenni a kapcsolatot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában