Ittas sofőrök

2023.05.10. 11:57

Háromszor jelzett a szonda egy nap alatt Győr-Moson-Sopronban

A Győr-Moson-Sopronban intézkedő rendőrök kedden három ittas gépjárművezetőt igazoltattak.

kisalfold.hu

Illusztráció -

Forrás: Pixabay

A Kapuvári Rendőrkapitányság járőrei május 9-én 14:50 körül Beled külterületén ellenőriztek egy 57 éves bősárkányi sofőrt, alkoholszondás ellenőrzést végeztek. Az eszköz pozitív értéket mutatott, ezért a sofőrt a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították, büntetőeljárás indult, a vezetői engedélyét pedig elvették - írta honlapján a rendőrség.

A Győri Rendőrkapitányság munkatársai 17:25-kor Vámosszabadiban, a Kossuth Lajos utcában állítottak meg egy autót, amelyet egy 47 éves helyi férfi vezetett. A gépjárművezetőnél az alkoholteszter megerősítette, hogy szeszes italt fogyasztott, ezért őt a Győri Rendőrkapitányságra állították elő.

A Győr-Moson-Soproni Készenléti Rendőrség járőrei 21:30-kor igazoltattak Lövőn, a Kossuth Lajos utcában egy 45 éves soproni autóvezetőt, akinél szintén felmerült az ittasság gyanúja, ezért a férfit az illetékes rendőrkapitányságra előállították a szükséges eljárás lefolytatása céljából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában