Negyvenegy jármű ütközött

2023.03.12. 07:53

Holttestet találtak a brutális tömegbaleset helyszínén az M1-esen, 44 éves férfi az áldozat - véget ért a terelés az autópályán - galéria

Egy 44 éves férfi vesztette életét az M1-es autópályán, Herceghalom térségében szombaton történt tömegbalesetben, holttestét egy kiégett személyautó roncsa alatt találták meg. A rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap reggel a rendőrségi honlapon.

kisalfold.hu

Fotó: Bors

9.57 - 41 jármű ütközött

A közlemény szerint a balesetben 41 gépjármű volt érintett. Az elhunyt férfin kívül 39-en sérültek meg; a rendelkezésre álló adatok szerint ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben.

A mentők a sérülteket győri, budapesti, tatabányai és székesfehérvári kórházakba szállították - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szombaton.

Tájékoztatása szerint a helyszínre négy helikopterrel és 16 mentőautóval érkeztek a mentők; a tömegbalesetben tíz gyermek és huszonkilenc felnőtt sérült meg. A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. szombaton a közösségi oldalán azt közölte, hogy a balesetet lokális porátfúvás okozhatta, ami miatt hirtelen csökkenhettek a látási viszonyok.

A BRFK közleménye szerint a forgalom Budapest irányába vasárnap 0 óra 45 perckor, Győr irányába 5 óra 15 perckor indulhatott meg.

7.59 - Vége a terelésnek az M1-esen

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M1-es autópálya 56-os kilométerszelvényében, ahol korábban a Pest vármegye területén történt baleset miatt terelés volt érvényben. A sztráda újra teljes szélességében járható - adta hírül a rendőrség.

Vasárnap, 7.49 - Kiégett autóroncs alatt bukkantak az áldozatra

Holttestet találtak a roncsok eltávolítása közben az M1-es autópályán történt tömegbaleset helyszínén Herceghalomnál - közölte a rendőrség.

A BRFK tájékoztatása szerint egy kiégett autóroncs alatt bukkantak rá az áldozatra. A helyszíni szemle és az azonosítás akkor még javában tartott.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában