Kék hírek

2023.02.07. 09:00

Ön látta valamelyik esetet? A rendőrség keresi a győri és az öttevényi szemtanúkat

A rendőrség keresi a szemtanúkat, ismeretlen személyek által elkövetett balesetek ügyében.

kisalfold.hu

Ismeretlen személy 2023. január 27-én 18 óra körül, ismeretlen rendszámú és típusú tehergépkocsival közlekedett Győrben, a Puskás Tivadar utcában. Nekitolatott a mögötte parkoló VW Golf típusú autónak, majd az ismeretlen személy a helyszínről elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú autóval közlekedett, 2023. február 3-án 23 óra és február 4-én 1 óra közötti időben Öttevényen az Ady Endre utcában, a Kossuth utca felől a Petőfi út irányába. Sebességét nem megfelelően választotta meg, az úttestről jobbra letért, és nekiütközött az Alfa Romeo bal oldalának. Az ismeretlen tettes helyszínről elhajtott, a baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában