Rendőrségi felhívás

2022.12.29. 10:42

Tükröt tört egy busz a Baross-hídnál Győrben

Két ismeretlen sofőrt keres a győri rendőrség.

kisalfold.hu/police.hu

Tükröt tört a buszos

Ismeretlen sofőr közlekedett ismeretlen forgalmi rendszámú autóbusszal Győrben, a Baross Gábor hídon december 11-én 17 óra körül. A Szent István út kereszteződéséhez érve balra kanyarodott, amelynek során a mellette lévő sávban álló Ford típusú személygépkocsi visszapillantó tükrének ütközött, amely letörött. A balesetet követően mindkét jármű a helyszínt elhagyta, azonban a Ford gépkocsi sofőrje a későbbiekben bejelentést tett a rendőrségen - közölte a rendőrség csütörtökön.

Hondába tolatott

Győrben, a Bajcsy-Zsilinszky úton közlekedett ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személygépkocsival egy ismeretlen sofőr decembere 22-én 9 óra körül. A Bajcsy-Zsilinszky út 29. szám előtt kialakított parkolóba történő tolatásakor – vélhetően figyelmetlen vezetése miatt – neki ütközött az előtte lévő várakozóhelyen álló Honda Civic típusú személygépkocsinak, amelyben kárt okozott. A balesetet követően az ismeretlen gépkocsivezető a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában