Vas megye

2021.05.11. 08:58

Két holttest a Vas megyei Bobán egy családi házban

Egyelőre a rendőrség nem adott tájékoztatást arról, mi történt.

kisalfold.hu

Fotó: Couperfield / Shutterstock.com

A vaol.hu információi szerint az idős házaspár a gyerekeikkel és az unokáikkal is nagyon jó viszonyt ápolt, a lányuk minden nap meglátogatta őket. Az iskolába is hétfőn az idős férfi vitte volna az unokáját, de a telefont már nem vették fel aznap reggel, így a nő elment a szüleihez, akiken akkor már nem lehetett segíteni.

A hetven év körüli házaspár nagyon régóta együtt volt, szinte mindent együtt csináltak és mindenhová együtt jártak, szeretetben élték az életüket, a szomszédok az elmúlt évtizedben még egy hangos szót sem hallottak tőlük. Kertészkedtek és piacra is együtt jártak.

A portál szerint valószínűleg az idős férfi nem tudott a felesége nélkül élni, és amikor reggel holtan találta az ágyban, felment a padlásra és felakasztotta magát.

Korábban írtuk:

Két holttestet találtak egy bobai családi házban, az ügyben büntetőeljárást indítottak – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden. Úgy tudjuk, hétfőn 23 óra után érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy a bobai házban két holttestet találtak. A helyszíni szemle még tart – derült ki a vaol.hu cikkéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában