közlekedés

2020.09.14. 08:39

Halálos baleset Sajtoskálnál a 84-es főúton – fotó

Egy ember meghalt, amikor egy autó és egy kamion összeütközött a 84-es főúton Sajtoskálnál.

kisalfold.hu

Fotó: vaol.hu/Horváth Balázs

11.30 – Feloldották a teljes útzárat a 84-es főúton Sajtoskálnál, ahol korábban egy halálos baleset történt – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

A rendőrség korábban azt írta, egy ember meghalt, amikor egy autó és egy kamion összeütközött reggel a főút 81. kilométerénél. A legfrissebb információk szerint a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, az érintett útszakaszon zavartalanul haladhat a forgalom.

9.20 – A vaol.hu beszámolója szerint a 84-es úton haladt egy kamion Sopron felől Jánosháza irányába, amikor Sajtoskál közelében egy személyautóval ütközött frontálisan. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Fotó: vaol.hu/Horváth Balázs

 

Korábban – Egy ember meghalt, amikor egy autó és egy kamion összeütközött hétfő reggel a 84-es főúton Sajtoskálnál; a főutat lezárták – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon. A közlemény szerint a balesetben, ami a főút 81. kilométerénél történt, a személyautó sofőrje halt meg.

Hozzátették, hogy a rendőrök az Újkér felől érkezőket Bükfürdő irányába, az Újkér irányába közlekedőket pedig a nemesládonyi kereszteződésnél Tompaládony felé terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában