fémtolvajok

2020.08.17. 08:50

Kivágta a kerítést két nő, majd fémet lopott Győrben – fotók

Egy halom hulladékot már kivittek a tolvajok.

kisalfold.hu/police.hu

Fotó: A rendőrség felvétele

Bejelentés érkezett a rendőrségre augusztus 16-án (vasárnap) este 9 óra 40 perckor, miszerint Győrben, egy hulladékudvar területéről valakik éppen fémhulladékot lopnak - közölte a rendőrség hétfőn.

A helyszínre érkező járőrök a telephely kerítését két helyen kivágva találták, ezért átvizsgálták a területet, ahol egy 39 és egy 30 éves nőt találtak, akik addigra mintegy 150 kilogramm fémhulladékot gyűjtöttek össze a kerítésen kívül. Az elkövetők furgonjának ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy az azon elhelyezett rendszám nem a jármű eredeti hatósági jelzése.

Fotó: a rendőrség felvétele

A két nőt a rendőrök elfogták, és a győri rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók mindkettőjüket lopás vétség, továbbá a jármű vezetőjét egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – olvasható a rendőrség közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában